Onsdag (Vägning) + Ledighet

Visst!! Rubriken ljuger lite för jag är inte alls ledig idag. Eller mer ledig än jag brukar men för den delen inte alls ledig. Sitter just nu och har morgonsändning (kanske ni förstod med tanke på de tidiga inlägget), men har inget TM efteråt utan ska istället ta mig till Västerås med min käre vän Micke. Sen bär de iväg till Sälen imorgon.

Skulle egentligen inte väga mig idag, tänkta vänta tills veckan efter sälen men kunde inte låta bli den stackars dammiga vågen. Med tanke på att jag inte tränat på f lera dagar nu och festade i helgen så måste jag säga att vågen visade glatt upp en minskning. Ingen jätteminskning (vilket hade varit otroligt förvånande) men ändock en minskning. Ligger nu under 103 kg och hoppas att jag ligger under 102 kg när jag kommer hem från fjällen.

Hur ska de gå? Tänker ni kanske då!! Men de blir ingen fest resa, utan en ta de lugnt och mysa och åka skidor (både utför och längd). Kommer säkerligen dricka en eller flera öl men inga stora mängder.

Så detta kommer bli sista inlägget innan jag åker, så nästa uppdatering kommer på söndagkväll för er som har de minsta intresset av läsa vad jag har att skriva :D

Må väl o sköt om er!!

Lördag och inte ledig :/

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Går lite i vågor känner jag!

Vad har hänt sen senast? Har vart på intervju i sthlm för nattprogramet som gör dagradio, Vaken i P3 o P4. Håll tummarna för mig :)
Igår öppnade en ny klubb här i våran lilla stad Gävle. Klubb "Opluggat", som dom själv beskriver de "En Artist, En Scen, Unplugged, Äkta, Nära, Avskalat". Precis vad vi i Gävle behöver och de var ofantligt bra. Kunde inte ha fått en bättre start, Brolle Jr var först ut på scenen. Vilken makalös röst den karln har och ödmjuk som få.
En toppenkväll helt enkelt ( ett litet minus till mig som drack några öl dock ).

Har vart dåligt på att träna nu, dels pga av trötthet och dåligt med tid från både min och min kompanjons sida. Men hoppas att vi kör igång imorgon igen.

Nu ska jag iväg och jobba och klippa mig och försöka hitta en snygg skjorta. Sen återstår de o se om de blir fest eller inte ikväll, värden för kvällen är inte så bra på att PLANERA!!!!

Http://www.opluggat.se

Onsdag + Vägning

Hallå där!

Vart dåligt med uppdateringar nu senaste tiden, vet inte om de beror på brist av tid eller om jag helt enkelt vart lat? Men nu kommer de iaf en uppdatering från en morgonpigg David.

Vecka 4 håller på att passera halvstrecket och de innebär vägning, ställde mig på vågen imorrse vid fem snåret och de var en bra början på dagen må jag säga.

Förra veckan

104,4 Kg

Denna vecka

103,1 Kg

Slutsats

- 1,3 Kg
 
Underbart att se med tanke på att förra veckans stillastående viktnedgång. Så nu har jag gått ner över 3 kg på dessa veckor. 3 kg till så är jag framme vid delmål ett, dvs 100 kg.

KÄMPA KÄMPA!!

Flyttad!!

Yes, intervjun imorgon blev flyttad till på torsdag, bra eller dåligt de vet jag inte. Men tur att jag ännu inte hade bokat biljetter ner.

Har egentligen inte tid att skriva, skulle vara på jobbet nu men får komma försent och plocka på lunchen. Har vart ute och gått nu på morgonkvisten och där har vi svaret på varför jag är sen.

Men nu blir de duschen o kolla till mina fullkornsmackaroner, sen jobbet och gymmet efter de. Hurtig dag, javisst!!

Sedärja

Då var de lördag. Ledighet och en chans att andas ut. Ser framemot nästa vecka. Intervju i storstaden Stockholm och så kommer den efterlängtade lönen. Dom säger att denna helg är årets fattigaste och de kan mycket väl stämma.

Nu är snart dags att sova så att man är pigg och utvilad till morgondagens träningspass. Har vart träningsledig nu i två dagar och de känns inte bra. Men imorrn blir de ett gympass och sen ut på en joggingrunda efter de.

Sov gott då allesammans och trevlig helg!

Snart ledighet!!!!

Underbart med fredag! Imorgon blir jag ledig och de tackar jag gudarna för. Blir en lugn och skön ikväll idag, lite träning, lite film och lite umgänge. Inget festande, känner mig faktiskt lite stolt över mig själv som står över fest på fest, kan de vara början på ett nytt liv? :D

Igår hade vi en träningsfri dag pga av tidsbrist. Började kl 09. Hade två möten på radion, Tm kl 12, intervju med Petter kl 17 (som blev försenad till 17.30), sen hem och äta och åka och hämta en vän på jobbet och slutligen gå på Petters konsert. Så fullt upp var de hela dagen.

Har vart dålig med att uppdatera matlistan under mina dagar, men kan säga så mycket som att jag har skött mig och har inte ätit någe onyttigt.

Nu börjar tiden att rinna iväg och de är dags att bege sig til arbetet för o göra lite nytta.

Herrrå!!

Då var de bestämt!!

De blir ingen fest. Jag lovade mig själv att inte festa förrens jag gått ner en bra bit. Måste hålla de. Så de blir en lugn och fin helg åter igen. Ska bli skönt!!

Vägningen är inte så mycket att ordna om faktiskt, en liten besvikelse men får vara glad att jag inte gått upp.

Förra veckan

104,4 kg

Denna vecka

104,4 kg

--------------------------------------------

Har tränat, men mest gymmat och inte gått så mycket. Kan ha med de o göra. Sen var de inte en så nyttig helg pga av min födelsedag. Men nästa vecka ska vi se en viktnedgång annars jäklar.

Till jobbet nu, är inge hungrig så kommer inte kunna få i mig frukost, får ta med mig en macka och äta lite senare.

Godmorgon!

04,00 PIP!!

Glömde matlådan på bänken vilket resulterade i en kycklingsallad. Mycket gott!! Nu pratar jag alltså om gårdagen. Somnade vid 20,30 igår, var behövligt och jag vaknade pigg som en lärka när klockan ringde 04,00 imorrse och de var dags att ta sig upp för att ge Gävleborgarna en bra start på dagen (Hoppas man lyckades)!!

Nu är klockan snart halv ett och jag står på teknikmagasiet och försöker fördriva tiden. Borde kanske ta tag i inventeringen eller skriva ut nya mobilprislistor...

Har ett bekymmer, egentligen är de väl inget bekymmer. Ett typiskt i-lands problem är vad de är. Min vän Tommy fyller år på fredag och ska tillsammans med en annan person ha en stor fest. Skulle vara jättekul att gå, men vet inte om jag ska dricka eller ej. Vet att jag brukar tycka folk är så otroligt dryga när dom är full och en själv är nykter men de är kanske värt ett till försök? Svårt de är..hmm :)

Fasen glömde min banan!!!

Benen värker!

Körde ben och rygg igår på gymmet och de märks mycket väl i benen. De är ju så tokbra o ha ont i benen när man har ett jobb som innebär stående ställning i stort sett hela dagen.

Glömde matlådan hemma på diskbänken, väldigt bra gjort, ICKE! Så nu måste jag köpa mat och de var inte alls meningen men har inte så mycket val. Får se vad jag hittar på men har funderingar kring en kycklingsallad. Återkommer senare ikväll!

Söndagen är över!

Yes ännu en helg är över och en ny start på veckan har dragit igång. Nu är de slut på alla undantag igen. Har blivit lite väl mycket godsaker men de beror helt på att jag fyllt år, som tur gör man bara de engång per år :D

Igår blev de jobb, födelsedagsfirande med släkten hemma hos mor o far och sen poker hemma hos Jonas. Trodde jag var knockad till marken där ett tag, men lyckades hämta upp mig igen och tog till slut hem segern efter en heads up mot Micke. Bra kämpat Micke men du räckte inte ända fram ;)

Stockholm ringde förresten i lördagskväll (Mycket mysko tid och dag) och berättade att jag skulle få komma på programledartest för nattprogrammet "Vaken" som sänds både i P3 och P4 i hela landet. Så ska ner nästa tisdag, dvs den 22 januari. Ska bli otroligt roligt men på samma sätt väldigt nervöst. Men jag ser de som en promotion för mig själv, får jag de inte så är de väl så men jag har iaf visat upp mig för chefen. Önska mig lycka till!!

Dagens matschema då!

Frukost

Fullkornsmacka med kycklingpastej och gurka
1 ägg

Mellanmål

Frukt

Lunch

Fläskfile med pasta
Grönsaker

Mellanmål

Frukt

Middag

Köttfärsbiff med potatis och rödvinssås

Kvällssnack

Nötter

-------------------------------------------
Motion

Gymet efter jobbet
------------------------------------------

En helt okey dag får man säga. Gymmet kändes bra och jobbet gick snabbt. Nu är klockan alldeles för mycket igen och jag borde sova.  Ska sätta igång en film eller något så sover jag snart sött. Hörs imorgon!!

Vilka underbara vänner!!

Yes igår hade jag födelsedagsmiddag (inte hemma hos mig då eftersom platsen tryter lite), men sara och micke var vänliga och lånade ut sin lägenhet. God mat, trevligt sällskap och en present jag aldrig kunnat ana.

Jag fick en bil, min första egna bil kommer från mina vänner är de inte så otroligt snällt. Okey de var ingen Mercederz ;) men de var en fin Nissan Micra från -89 som går framåt och tar mig dit jag ska. Tack ska ni ha alla som var med på presenten!!!

Så idag slipper man åka buss till jobbet, till mor o far och hem igen. Nu kan man burna bil.. vroooom!!

Dagen efter...

min födelsedag. Nu såg jag att jag inte skrivit vare sig torsdagens eller fredagens matschema. Ska försöka komma ihåg vad jag åt.

TORSDAG

Frukost

Fullkornsmacka med kalkon och gurka
Minimorötter
(Bör tillägas att detta åt jag mellan 04.00 - 09.00)

Mellanmål

Papaya

Frukost igen

Youghurt med allbran
Hårdbrödmacka med kaviar

Lunch/Middag

Strömming med potatismos

----------------------------------------------------
Blev en knasig dag pga av morgonsändningen, var så trött när jag kom hem så orkade inte laga någon middag, var inte speciellt hungrig heller. Så de fick bli en kombinerad lunch/middag.
----------------------------------------------------
FREDAG

Frukost

Youghurt med allbran
Fullkornsmacka med kalkon och gurka

Mellanmål

Inget

Lunch

Laxsallad

Mellanmål

Banan

Middag

Kött med bulgur (Köpte mat från restaurang)

-----------------------------------------------
Måste erkänna här att jag åt chokladtårta, var inte meningen men var hos min vän Alex som skulle fira mig o han hade vart söt o köpt en chokladtårta och då har jag faktiskt inte mage att säga nej.
-----------------------------------------------
LÖRDAG

Frukost

Fullkornsmacka med kalkon o gurka
Ytterst lite youghurt (De som fanns kvar)

Mellanmål

Inget

Lunch

Ett grillat kycklingbröst

Mellanmål

Inget

Middag

Åt ett litet mellanmål nu vid 17, ett kycklinbröst med mager potatissallad

Riktigt middag

Min vän Sara ska laga middag idag vet inte riktigt vad de kommer bli men något med köttfärs.
------------------------------------------------

Motion

Har inte blivit någon motion förutom att jag gått till och från jobbet och till min vän Alex.. så vad ska vi säga.. 2 timmars gång under dagarna.
------------------------------------------------

Idag kommer jag att dricka några öl och dricka en romdrink bara för att jag fyllde år igår Får se till att jobba bort allt på måndag igen. Kommer inte hinna träna idag och inte imorgon heller då jag ska hem till mor o far och bli firad av släkten. Men sen är de hårdkörning igen.

Trevlig kväll på er.

Trött, Tröttare Tröttast

Orkar inte skriva ihop mitt matschema nu, har sovit två timmar inatt o jobbat till 18.00. Jag uppdaterar imorgon.

Godmorgon, eller är de godnatt?

Vaknade för två timmar sen! Hade precis somnat  kändes de som. Vet inte vad de är för fel men har otroligt svårt för att somna om kvällarna nu, ligger o vrider och vänder tills klockan slår både ett och två. Och de är inge vidare då man ska upp klockan fyra, så har fått mig en sömn på hela 2 timmar inatt. GOOOO DAVID!!

Ska snart in i sändning, har precis kollat igenom dagens körschema och som vanligt var de tomt så fick hitta något fylla tomrummet med och då tackar jag gudarna att de var Grammisgalan igår :)

Har kommit på vad man kan stoppa i sig såhär på morgonkvisten utan att äta en riktig frukost, äter små färdigskalade morötter, otroligt mumsigt och funkar fin fint! Sen ligger en mogen papaya och en fullkornsmacka o  väntar till senare under morgonen så ska nog klara denna tidiga otta utan en skrikande mage.

Http://www.sr.se/gavleborg <---- Live 06,10 - 09,00

Matschema onsdag

Frukost

Youghurt med allbran
Fullkornsmacka, en med kycklingpastej och gurka och en med kalkon och gurka

Mellanmål

Inget

Lunch

Laxsallad med en fullkornsmacka

Mellanmål

Frukt eller grönsak av nå slag

Middag

Taco, rester sen gårdagen!

Kvällsmål

Vet ej

---------------------------------------

 Motion

Gång (har inte gått sträckan förrut så får se hur länge de tar, men skulle tippa på 1 tim)

--------------------------------------

Nu ör de bara 3,5 timme kvar på jobbet och då har jag inte räknat med min lunch på en timme... Så bara 2,5!! Underbart!!

Fyller år på fredag och ska ha födelsedagsmiddag hemma hos mina kära vänner Sara o Micke (pga av platsbrist i min lilla lya). Och som en liten belöning för min fina viktnedgång denna vecka så ska jag fira med en eller två öl!! De är jag värd, utan små morötter kommer jag att tröttna o snart sitta fast i träsket igen.


Onsdag och vägning

Yes box.. då har första vägningen skett och jag kan glatt meddela att de såg mycket mycket bra ut.

Förra veckan vikt:

106,8 kg

Veckans Vikt:

104,4 Kg

Viktnedgång:

2,4 Kg

---------------------------------------

Enormt roligt att se. Nu kommer nästa vägning ske nästa torsdag och de med anledning av att jag sänder morgon på onsdag och då blir de lite fucked up.

Nu ska jag till jobbet, sen blir de lite motion i form av gång hem från jobbet idag.

Hörs senare under dagen.

Tjooo

Glömde skriva matschemat igår såhär kommer de!

Frukost

Youghurt med all bran
Fullkornsmacka med kycklingpastej och gurka

Mellanmål

Frukt

Lunch

Kycklingsallad och en fullkornsmacka

Mellanmål

Frukt

Middag

Tacos

--------------------------------------------------

Motion

Gymmet

--------------------------------------------------

De var alltså gårdagens (tisdag) matschema. Nu måste jag äta frukost och återkommer senare under dagen med dagens schema.

Tisdag och trött

Igår kände jag mig pigg men fy den glädjen som är långvarig. Idag känner jag mig som överkört av ett tåg. Förutom träningsverk så hade jag hemskt svårt att somna inatt vilket resulterade i att jag låg o vred och vände tills klockan närmade sig 04,00 sträcket. Men de är bara att kämpa på, och nu är de gymmet som gäller. Jag återkommer under dagen med dagens mat-träningsschema.

PS.

Jag fuskvägde mig igår och kan avslöja att de såg bra ut, men vill inte säga för mycket än. Återkommer med viktrapport på torsdagmorgon.

DS.

Pigg och måndag!

Hör inte till vanligheterna att jag vaknar pigg en morgon så de är bäst att ta den till vara. Har ätit frukost och gjort iordning min min lunch och ska snart bege mig till gymmet. Sen är de jobbet som nalkas fram till 17,00.

Frukost


Youghurt med branflakes
2 hårdbrödmackor med kycklingleverpastej och gurka

Glas hallonjuice

Mellanmål

Frukt

Lunch

Egenjord kycklingsallad

Mellanmål

Frukt

Midddag

Kycklingkorv och klyftpotatis och grönsallad

-----------------------------------------

Motion

Gym (muskler 1 Tim)
Gym (Cardio) Gångbandet var upptaget, cyklade liten stund men fick så ont i rumpan.

----------------------------------------

Imorgon är de gymmet som gäller på morgonen. Funderar på att gå hemifrån jobbet men får se hur pass pigg jag är. LOVAR INGET!!
 

Söndag o slapp, eller?

Söndag, ledigheten snart slut och 12 dagars arbete ligger framför mig. UNDERBART!!

Frukost

Youghurt med Allbran
Rågbröd med kycklingpastej och gurka

Mellanmål

Mandarin och en banan

Lunch

Ingen pga sent uppvaknande

Middag

Fläskfile med potatis och svampsås

Kvällsmål

Grönsaker med dip?

-----------------------------------------------

Motion

Promenad 1 Tim 10 Min

-----------------------------------------------

Lördag

Då var de lördag och en dag fri från träning. Har haft mor o far på besök dom hade med sig bullar o annat gott men jag avböjde vackert. Vaknade ganska sent idag så har blivit en lite annorlunda dag med knasiga måltider.

Frukost

Lätt Jordgubbsfil med Viktväktarnas All Bran med Jordgubbar och Tranbär
Rågmacka med kycklingpastej (mycket god, rekommenderas) gurka

Lunch

Lasagne
Råkostsallad

Mellanmål

En Mango

Middag

Kycklingsallad
Samma bröd som gårdagen, dock en mindre bit

Kvällsbit

Grönsaker och dip
Carambole och en Sharonfrukt
 
------------------------------

Motion

Ingen (Vilodag)

-------------------------------

Update

Hade trist, tog mig till jobbet och voicade luncherna denna vecka, skönt o känna att man gjort nytt på en lördagkväll :)

Imorgon vet jag inte vad de blir för mat, kommer äta middag hos mor o far. Kommer att promenera både fram och tillbaka till mor o far vilket innebär en gångtid på ca 2 timmar.

Trevlig helg

Abstinens kommer!!

Japp nu börjar den sakta med säkert komma krypandes, har vart så sugen på godis idag. Men jag har stått emot och sitter nu o knapprar på lite torkade frukter istället.

Frukost

Lätt jordgubbsfil med viktväktarnas all bran med tranbär och jordgubbar
Rågbröd med leverpastej o gurka
Ett glas mjölk

Mellanmål

En frukt

Lunch

Lasagne
En tomat + gurka

Mellanmål

En papaya

Middag

Kycklingsallad
Pizzabröd (sånt man får med sallader från pizzerior) (Hade kunnat skippa de brödet om man tänker efter men var så hungrig)

Kvällssnacks

Torkad frukt

---------------------------------------


Motion

45 minuter gång

---------------------------------------

Nu ska jag slappa hela kvällen och njuta av en ledig helg (utan godis, kebab, chips, öl.

En dag av ledighet!

Då ska vi se till att skriva in matlistan som jag lovade imorrse.

Frukost

Lätt Jordgubbsfil med Corn Flakes
Rågmacka med leverpastej och gurka

Lunch

Lax med grönsallad
En avocadohalva med vitlöksdressing o räkor på

Mellanmål

En Papaya (Bra för fettförbränningen)

Middag

Fullkornslasagne
Morot + en avocado

Kvällsmål

En frukt och te

----------------

Till alla måltider dricks de vatten, ibland kan de även bli så att jag tar ett glas funlight saft.

Konditionen idag blev en promenad, lite för lugn dock, men på ca en timme.

Invägning

De var ingen direkt munter syn. Har gått upp en hel del under julen här. Ligger ju på stadiga 106,7 kg. Får se de positiva i de hela att de förmodligen kommer vara lättare att köra bort dom extra kilona som man lagt på sig.

Idag är jag hyffsat ledig så tänkte ta mig en lång promenad på över en timme, men ska inte gå ut för hårt för jag vet hur de brukar sluta.

Kommer med matschema senare under dagen.

God Morgon

Eller ska man säga godnatt? Att gå upp såhär tidigt är okristligt, tur att de bara är en gång i veckan. Frukosten är avklarad och nu blir de en liten promenix till jobbet.

Hade svårt att somna inatt så låg och vred o vände fram till 01.00 så känner mig lite små sliten och ser redan framemot läggdags ikväll. Men måste försöka hålla mig pigg och alert så att jag inte deppar ner och skiter i kvällsmotionen.

Skulle egentligen ha vägt in mig nu idag, men trött  i luven som jag var så glömde jag bort de och satt i mig frukosten o kom sedan på att vägningen skulle skett. Såg nu att de fanns inge batteri i vågen heller så de hade spelat mindre roll om jag så kommit ihåg. Så imorrn blir de invägning.

2008-01-02

Till en början kommer jag att äta upp de jag har hemma, så om ni tycker de är knasigt att jag äter vanliga Corn Flakes till Youghurten istället för nå All Bran eller nå annat nyttigt så är de pga av de.

Frukost

Lätt Jordgubbsfil med Corn Flakes
2 Hårdbrödmackor med leverpastej och gurka på

Mellanmål

Frukt av nå slag (Har inte inhandlat de än)

Lunch

Köttbullar med pasta (observera inga snabbmakaronen)
Grönsallad
Vatten att dricka


Mellanmål

Frukt
Möjligtvis lite nötter

Middag

Lasagne
Grönsallad

Kvällsmål

Macka av nåt slag med kalkon o paprika
Lättmjölk

------------------------------------------------------------

Dagens Motion

Tänker inte börja för hårt, om jag gör de så vet jag med all säkerhet att jag kommer tröttna innan månaden är över. Men tänker iaf ta en promenad ute på kvällskvisten 40 - 60 min.

------------------------------------------------------------

Har även bestämt mig för att ha en äta vad jag vill dag, dvs kebab, hamburgare eller nå annat onyttigt. Detta pga att min kropp inte ska ställa in sig på svältläge utan få sig en chock då o då. Kommer öka förbränningen.

Nu är de dags att sova.

Välkommen in i 2008 vänner!!

2008-01-01

Nytt år, Nya möjligheter! Brukar man säga, vi får väl se. Har iaf lovat mig själv att ge de ett riktitg ärligt försök denna gång. Ett halvår utan alla dom sakerna som just nu gör mitt liv värt o leva, låter lite tragiskt faktiskt men jag har nog en liten ätstörning. Inte de att jag proppar i mig mat för att sedan kräkas upp de men jag gillar att äta mat o tänker ofta på mat.

Men from i morgon onsdag, alltså den andra Januari så är de dags att ta tag i livet. Laga mat hemma, äta sallad till maten, göra matlåda, inte festa varje helg och framför allt äta frukost i lugn o ro och inte behöva stressa i mig de fösta målet på dagen.

Jag väger in mig imorrn så tar vi de från där. Usch de blir en tidig vägning, har morgonsändning på radion också. Så vi ses imorrn kl 04,00!

Nu ska jag äta chips o dricka läsk, som litet av den sista måltiden :D

RSS 2.0