Hur gick de nudå?

Första dagen med nutrilett är avklarad. Kom underfun med en ganska väsentlig sak. Att jag inte kommer klara av att bara dricka nutrilett och ersätta alla målen, så har efter noga övervägande bestämt mig för att skippa, frukost, lunch och kvällsmål och äter ett riktigt mål till middagen.
Självfallet ska de inte vara pizza, kebab eller något sånt till middag utan något hyffsat nyttigt iaf.

Men hur gick de igår då? Jo faktiskt över förväntan, var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Jag börjar t.om med gilla chokladsmaken så detta kommer nog gå som på en dans på rosor, maskrosor då!

Nu sitter jag på jobbet och håller tummarna för att jag kan vara ledig tors, fre. Kommer bli väldigt besviken om dom kommer och säger att jag inte får vara ledig. Att de ska vara så jäkla svårt o vara ledig, vi bor i ett land som har en hög arbetslöshet, så jäkla svårt borde de inte vara att hitta en vikarie? men JO, tydligen!

The time has come!

Då är de åter igen dags att försöka sig på en nedgång i vikten. Denna gång tänkte jag faktiskt inte ens väga in mig. Utan köra på och se om jag ser någon skillnad utseende mässigt istället. Sen kommer jag testa på något nytt, frågan är om jag kommer klara de.
Som många av er vet så är jag matälskare, all mat är nästan god mat, men nu är de slut på matätandet för någon vecka iaf. Nu blir de bara flytade föda i form av nutrilett. 6 shakes om dagen håller form på magen, eller nå sånt.
Kommer förutom dessa shakes äta en bars om krisar och även försöka få i mig lite grönsaker för att inte helt gå under.

Som sagt start imorgon, får återkomma imorgonkväll och se hur första dagen har gott!!

Sov gott!

Människor är som plastankor...

... vissa är finare än andra!

Jo ett påhittat uttryck men ändock ett väldigt sant sådant, tycker jag själv iaf!

Det finns människor i livet som betyder mer än andra gör. Jag har några stycken i mitt liv som jag skulle må otroligt dåligt av att mista. Människor som man litar på, som finns där när man behöver dom.

Först har vi mina små ankungar hemma i Gävle, Sara och Micke. Sara har varit en stor del av mitt liv länge och jag hoppas o tror att hon kommer vara det i fortsättningen också. På köpet har jag även fått den fina människan Micke, som förövrigt tyckte jag var världens mest osociala människa han någonsin träffat dom första gångerna vi sågs, men jag tror han har ändrat uppfattning om de nu.
Två stycken underbara människor som jag saknar dagligen nu när jag är bosatt i sthlm. Men vi återförenas snart och det ska bli så skönt!

Sen har vi en människa som jag inte kännt allt för länge, en söt blekinska som själv säger att hon är lite tråkig men som jag själv inte alls håller med om. Du har en alldeles egen underbar stil som får mig att smälta, fortsätt så Linn! Hon har vart en fin person att ha här nere i sthlm när jag inte mått så bra och längtat hem till vardagen i Gävle, varje minut med henne gör mig glad. Hon får mig att le och hjärtat skuttar ett extra varv!
Tack för en underbart trevlig middag ikväll, hoppas du hade de lika trevligt som jag hade de!

Ni andra som inte är nämna i det här inlägget, bli inte ledsna för de. Ni är alla underbara personer!!

//En kärleksfull David


Nervvrak!

Så känner jag mig idag, mår psykiskt dåligt! Jag vet inte hur jag ska klara av detta under hela sommaren när jag känner mig totalt splittrad efter en månad. Är de verkligen de här jag vill? Är de värt att jobba hela tiden och gå miste om allt roligt som händer runt omkring än?
Visst de är min chans att "kanske" komma någonstans i den här branschen, men vem vet vad som händer i höst. De kan lika gärna vara tack och adjö. Osäkerheten tär!

I-lands problem? Här sitter jag och klagar på att jag har jobb, när mina kollegor i klassen kämpar för fullt för att få ett jobb precis som jag har! Otacksam? Kanske!

En nattpratares tankar!

Sitter här nu i radiohuset i våran huvudstad Stockholm. Är numera stockholmare för er som inte vet om de än, bra eller dåligt? Jag kan säga som så att jag trodde det skulle vara en mer tillfredställande vardag än vad de är, så kommer att i början av juni att flytta tillbaka till min älskade hemstad Gävle.

Jag önskar att jag inte var så velig, att jag inte kan tänka kan tänka mig för både en, två och tre gånger innan jag får för mig att göra saker. Jag är helt klart för impulsiv när de gäller stora beslut i mitt liv och de måste bli ändring på de. Men hur ska man bryta en trend som är så invand i mitt levnadsmönster?

Kan förövrigt berätta att för tillfället önskar jag att jobbet på nattradion aldrig hade kommit på tal, för jag har nu gått från vara programledare till tekniker o de bara på några få minuter. Är de inte intressant, de sitter en hel drös tekniker i en annan studio här i radiohuset, men likförbaskat är de jag som ska köra ut hela hockeysändning i P4 från min lilla studio. Undra om jag får mer betalt för detta extra jobb? Skulle inte tro de!

Spännande match förövrigt, mål på mål. O där gjorde Kanade precis 4 - 3. Kan bli en underhållande natt trots allt.

Hur går de med bantningen kanske ni undrar, jorå är nere på 95 kg nu.......haha.. vem försöker jag lura? Jag vet faktiskt inte vad jag ligger på men skulle jag gissa så ligger jag nog kvar på startvikten. När ska de bli ändring på de då? Fettsugning kanske är ett alternativ? Någon som har prisuppgift på de?

Ha en godnatt alla nattsuddare!

RSS 2.0