Nervvrak!

Så känner jag mig idag, mår psykiskt dåligt! Jag vet inte hur jag ska klara av detta under hela sommaren när jag känner mig totalt splittrad efter en månad. Är de verkligen de här jag vill? Är de värt att jobba hela tiden och gå miste om allt roligt som händer runt omkring än?
Visst de är min chans att "kanske" komma någonstans i den här branschen, men vem vet vad som händer i höst. De kan lika gärna vara tack och adjö. Osäkerheten tär!

I-lands problem? Här sitter jag och klagar på att jag har jobb, när mina kollegor i klassen kämpar för fullt för att få ett jobb precis som jag har! Otacksam? Kanske!

Kommentarer
Postat av: Nea

Hej David, tack för ditt stöd i min viktminskning, not :P

Men i alla fall, jag förstår hur du menar men för mig handlar det inte om att INTE kunna gå ner i vikt. Jag har redan tappat 10 kg, nu är det 10 kg kvar innan jag är helt fri från min övervikt så omöjligt för mig att gå ner i vikt är det inte. Pga olyckliga omständigheter så har min viktminskning legat på hyllan men det är ingenting med min oförmåga att göra. Det är helt enkelt så att det inte alltid blir som man tänkt sig. Nu har alla bitar fallit på plats och NU har jag tid och ork till att fortsätta träna och äta som man bör. Det som är positivt med min tidigare vikt minskning är att jag lyckats hålla den vikten i 1 år och inte gått upp alla 10 kilona igen. Så jag tycker du ska ge mig en lycko spark i baken och hålla dina tummar för att jag ska klara det :)

2008-05-18 @ 13:07:49
URL: http://linneagibbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0